Rólunk

Berkes Árpád - ügyvezető

Berkes Árpád
ügyvezető, partner

Corvinus Egyetem Pénzügy Tanszék – Óraadó tanár

Corvinus Egyetem Pénzügyi Közgazdász MSc
Mérlegképes könyvelő

Szakterületei:
Vállalatértékelés, vállalati pénzügyek

IMG-20170913-WA0037

Berkes Lászlóné
partner

vezető tanácsadó

Pollák-Berkes Judit
ügyvezető, partner

Corvinus Egyetem Pénzügyi Közgazdász MSc
Pénzintézeti mérlegképes könyvelő, PHD tanuló

Szakterületei:
számvitel,  adózás, pénzügyek


Üdvözöljük a számvitel, adózás és pénzügyek világában!

Küldetésünk, hogy számviteli és pénzügyi szakértelmünkkel segítsük kis- és középvállalati partnereinket üzleti céljaik elérésben Magyarországon és külföldön egyaránt.

Működésünket az ügyfélközpontúság és hosszú távú partneri együttműködés jellemzik.

Cégünk családi vállalkozásként indult és büszke alapvető értékeire, amelyek a rendelkezésre állás és a személyes kapcsolat. Harmadik generációként hiszünk benne, hogy cégünk modern formájában, – akár angolul, franciául és németül kommunikálva – ám változatlan szemlélet mellett a mai felgyorsult és digitalizált világunkban valódi értéket teremt partnereinknek.

Pollák-Berkes Judit   és   Berkes Árpád

Történetünk

Felsővezetői-revizori, pénzintézeti mérlegképes könyvelői, vállalkozási mérlegképes könyvelői, mérnöki és tanári képesítésekkel rendelkező szüleink és nagyszüleink tudása, tapasztalata indította el az évtizedek óta a Berkes család tulajdonában álló számviteli társaságot, amely a kezdetektől sikeresen működik.

A kiváló szakmai minőséget és az ügyfélközpontú megközelítést szem előtt tartva a kezdetekben apró vállalkozás nagyon gyorsan jól működő, nyereséges és széles cégportfólióval rendelkező, sikeres vállalkozássá nőtte ki magát.

Családunk elköteleződése a közgazdaságtan, azon belül is a számvitel, adózás és a törvények felé immár három generáció óta megkérdőjelezhetetlen. A Cég irányítását – őrizve Szüleink értékeit, tudását és a tőlük tanultakat – 2017-től átvettük (Berkes Árpád, Pollák-Berkes Judit), új lendületet adva Vállalkozásunknak. A Kft. továbbra is 100%-ban családi tulajdonban álló társaság, biztosítva ezzel az együtt haladás és az együtt fejlődés lehetőségét.

Célunk és küldetésünk

Consulting szolgáltatásaink

A mai rohanó világban sok esetben a standardizálás, a futószalag jellegű, személytelen szolgáltatás kerül előtérbe: minél gyorsabban, minél egyszerűbben, minél személytelenebbül, minél egységesebben. A szolgáltatás jellegű tevékenységek esetében – mint a könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás – ilyenkor gyakran félresiklanak fontos információk, tények és ennek eredményeképpen a szolgáltatás színvonala, eredményessége, minősége romolhat.

 

Mi valóban AZT kívánjuk nyújtani, amit Ön IGÉNYEL.

Hiszünk abban, hogy csak ebben az esetben lehet Ügyfél-elégedettségről beszélni.

 

A kor technikai vívmányainak ésszerű és természetszerű használata mellett – amely valóban biztosítja a gyorsaságot, egyszerűséget – mi nagy hangsúlyt fektetünk a személyes igényekhez történő folyamatos alkalmazkodásra.

Célunk egy olyan kiváló szakmai minőséget nyújtó, dinamikusan fejlődő, a kor technikai vívmányaival élni tudó rugalmas és bármilyen igényre reflektálni tudó, proaktív számviteli és tanácsadási társaság működtetése, amely a szakmai minőségen túl képes együtt gondolkodni és tervezni partnereivel.

 

          

 

– ONLINE és FOLYAMATOS adatszolgáltatás eredményességről, fizetendő adókról, bérekről,

– „IRODAfüggetlen” bizonylatáramoltatás,

– TÁVKÖNYVELÉS,

– TELEFONKONFERENCIÁS egyeztetések.

 

Vállalkozásunk két üzletágat üzemeltet: a SZÁMVITELI és a TANÁCSADÁSI  üzletágat.

A SZÁMVITELI ÜZLETÁG lefedi az összes könyvelési-, bérszámfejtési, bevallási-, beszámolókészítési- feladatokat, a könyveléshez szorosan kapcsolódó egyszerűbb adótanácsadási tevékenységet és a menedzsment riportok készítését.

A TANÁCSADÁSI ÜZLETÁG keretein belül adótanácsadással, adótervezéssel, pénzügyi– és tőkeszerkezeti- tanácsadással, valamint akvizíciós és számviteli tanácsadással állunk rendelkezésére. A vállalkozásokat felkészítjük könyvvizsgálatra, hitelfelvételre, a kérelmeket összeállítjuk, igény szerint Vállalkozását átvilágítjuk.

Referenciáink

3

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a szállodai tevékenységet folytató, egészségügyi– és laborszolgáltatást nyújtó, kereskedelmi, recycling, piackutatási, marketing és egyéb szellemi szolgáltatást nyújtó hazai és nemzetközi anyavállalattal rendelkező vállalkozások és nonprofit szervezetek teljes körű számvitelével, adózásával és reporting kötelezettségeivel kapcsolatban.

Adózási, vállalatértékelési, pénzügyi-, tőkeszerkezeti – és akvizíciós tanácsadási tevékenységünkkel is állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

hu_HUHungarian