MÁSOKON SEGÍTENI JÓ: Személyi jövedelemadó 1+1 százalék

Szerző: Pollák-Berkes Judit Kategória: MI ŐKET TÁMOGATJUK Közzétéve: 2018.03.23

MÁSOKON SEGÍTENI JÓ: Személyi jövedelemadó 1+1 százalék

A Másokon segíteni JÓ!  kampányunk keretén belül mi őket támogatjuk:

MAGYAR COCHLEÁRIS IMPLANTÁLTAL EGYESÜLETE

„Vissza a hallók közé!”

Segítse Ön is adója 1 százalékával az Egyesületet!

 

 A FOUR Balance Kft. törekszik arra, hogy alapvető gazdasági tevékenysége mellett kifejezésre juttassa szociális érzékenységét bizonyos társadalmi problémákkal kapcsolatban. Fontos számunkra, hogy a fogyatékos emberek életminősége javuljon, emberi jogaik ne sérüljenek és megtalálják helyüket a társadalomban. Éppen ezért Társaságunk minden évben – a Másokon segíteni JÓ!” kampány keretén belül- egy jó ügy mellé áll és lehetőségeihez mérten felhívja az emberek figyelmét arra, hogy egy kis odafigyeléssel és némi támogatással elősegíthetjük bizonyos társadalmi csoportok integrációját, felzárkózását vagy egész egyszerűen gyógyulását.

 

2018-ban a Four Balance Kft. a Magyar Cochleáris Implantáltak Egyesületét támogatja. Az Egyesület az olyan súlyos hallássérüléssel rendelkező újszülöttek, gyermekek és felnőttek számára nyújt segítségeit implantátumaival és érdekvédelmi tevékenységével, akiknek az egyszerű hallókészülék nem jelent megoldást. Az implantátum megadja nekik a hallás örömét, a beszéd elsajátításának képességét, a kommunikálás lehetőségét.

(További információk az Egyesületről és működéséről a macie.hu oldalon elérhetők.)

 

Kérjük a segítségüket abban, hogy cégvezetőként, vállalkozóként vagy magánemberként Önök is felhívják munkavállalóik, partnereik, barátaik figyelmét arra, hogy személyi jövedelemadójuk 1 százalékának rendelkezésével együtt tudunk egy jó ügy mellé állni és együtt tudunk segíteni azokon az újszülötteken, gyermekeken és felnőtteken, akik súlyos hallássérülésük miatt az implantátum segítsége nélkül kirekesztődnének a társadalomból.

Köszönjük segítő együttműködésüket és társadalmi szerepvállalásukat!

FONTOS: Adóhíreinkben részletes útmutatót találnak arról, hogy hogyan és meddig lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1 százalékáról.